2014. december 28. 21:23 - vandr

Idén is lesz síelés Dobogókőn!

si.jpgA néhány héttel ezelőtti jégtörés keletkezett jelentős károk miatt kétségessé vált, hogy az idei síszezon vajon működik-e majd Dobogókőn. Mostanra már lehet tudni a választ: bár vannak még megoldandó feladatok, a síszezon nem marad el az egyik legszebb magyar síelőhelyen!

A síelők nagy kedvence

Dobogókőt nagyon szeretik a síelők, amin nincs is mit csodálkozni: kiváló minőségű pályák, melyeken különböző tudásszintű emberek tökéletesen tudnak szórakozni, mindez pedig egyedülállóan szép környezetben található. Dobogókő sípályáit nagyon szépen karbantartják, és garantált, hogy a profik és a kezdők egyaránt megtalálják a számításaikat. Aki nem tud síelni, annak sem kell kétségbeesnie, ugyanis oktatás is igénybe vehető.

Kell még hó

Bár idén még nem igazán tudott Magyarországon beindulni a síszezon, úgy tűnik, lassan megváltozik ez a helyzet. A napokban jellemző havazások ugyanis már fehérbe borították az ország nagy részét, és természetesen nem kivétel ez alól Dobogókő sem. Bár még kell némi hó ahhoz, hogy a felvonókat beindítsák, és üzemelhessenek a sípályák, az előrejelzések szerint ez a gond hamarosan megoldódik – Dobogókőn egyébként is több hó szokott lenni, mint máshol.

Még van nyoma a jégkároknak

A néhány hete esett ónos eső okozta jégkároknak sajnos még mindig látható a hatása Dobogókőn, de már sokat javult a helyzet. A probléma a sípályákat is érinti, azonban folyamatosan dolgoznak a helyreállításon, így az illetékesek már biztosíthattak róla minden síelőt, hogy nem marad el a 2014/2015-ös síszezon Dobogókőn – a siklás szerelmesei tehát készülhetnek!

 

Kép forrása: http://www.dobogokosi.hu/image/tid/9

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dobogoko.blog.hu/api/trackback/id/tr957020929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása