2014. november 03. 13:31 - Utazó Tamy

Téged merre vezet az őszi ösvény?

őszi szünet.jpgAlig múlt el a nyár melege, szinte még el sem tettük a miniszoknyákat és bermudákat, az ősz már kopogtat – szervezetünk pedig mintha téli álomra készülnek. Rövidülnek a nappalok, hűvösek az éjszakák és szinte semmi más vágyunk nincs, mint újra kikapcsolódni a mókuskerékből, feltöltődni és új erőre kapni.

Kerüljük el a tömeget!

Bár a pihenés mindenkinek mást jelent, az év ezen szakában a közérzetünk javítása érdekében igazi kikapcsolódásra van szükségünk. Távolodjunk el a nagyvárosok nyüzsgő forgatagától és válasszunk olyan úti célt, ahol a természethez közel, a forgatagtól távol töltekezhetünk – nyugodt pihenés, csendes séták és friss levegő társaságában. Ez utóbbira, illetve a kósza napsugarak utolsó melegére kifejezetten szüksége van szervezetünknek.

Irány a Pilis!

Budapest vonzáskörzetében látványos ormok, változatos túraútvonalak, csend és a természet tökéletes szépsége várja a látogatókat. Dobogókő és környéke tökéletes választás, ha az őszi időszakban szeretnénk feltöltődni. A nap sugarai megmelengeti a lelkünket és feltöltenek energiával, miközben a városhoz közel távolodhatunk el a mindennapok zajától.

Gyermekek számára is ideális, hiszen számos szabadtéri programmal köthetjük le a csemetéket, az éjszaka elképesztő csendjében pedig igazán pihentető alvásban lehet részünk.

őszi szünet2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dobogoko.blog.hu/api/trackback/id/tr86859813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása